10 favorite pe Youtube

Îmi place să deschid youtube-ul și să pun ceva motivațional, cât fac curat, împăturesc hăinuțe sau gătesc. De-a lungul timpului am dat de multe canale care merită urmărite; vă las o colecție, dacă sunteți pasionate de DIY, grădină, viața trăită simplu și frumos:

https://www.youtube.com/user/JonnaJinton O tânără suedeză pasionată de fotografie lasă orașul natal, plin de zgomot și agitație, mutându-se în nordul țării, într-o mică localitate unde au trăit strămoșii ei. Zona de poveste, peisaje care taie respirația și îndemnul continuu de a ne încetini ritmul fac din canalul ei de Youtube un loc de odihnă, plin de frumos!!

https://www.youtube.com/channel/UCoC47do520os_4DBMEFGg4A Li Ziqi, cunoscută ca Oriental Lifestyle Foodie, este o chinezoiacă pasionată de gătit. Deși face parte dintr-o cultură total diferită de a noastră, îmi place foarte mult faptul că folosește pentru fiecare rețetă ingrediente produse în curtea și grădina ei. Multă imginație, fundal sonor relaxant, o încântare pentru suflet!

https://www.youtube.com/user/funcheaporfree Pe Jordan o urmăresc pentru sfaturile despre economisire și organizare; este o mămică cu 6 copii, însărcinată cu gemeni, deci știe despre ce vorbește😀. Chiar dacă nu pot aplica toate ideile din cauza diferențelor sistemelor financiare (românesc și american), mai învăț trucuri interesante care, aplicate, pot ușura viața. De asemenea, îmi place onestitatea ei, faptul că nu prezintă doar părțile roz ale familiilor cu mulți copii😀.

https://www.youtube.com/user/cleanmyspace Multe trucuri despre organizare și curățenie găsiți pe canalul Melissei, o canadiancă ce deține o firmă de curățenie în Toronto. Stilul ei explicativ este ușor de urmărit și de pus în practică; recomand celor care vor curățenie în casă, cu minim de efort😉!

https://www.youtube.com/user/DoItOnaDime Tot felul de proiecte pentru casă, la prețuri foarte mici, organizare și curățenie, în filmulețe scurte de câteva minute vă vor impulsiona să vă apucați de treabă😁. Katryn este o prezență liniștitoare, plină de bucurie și multă, multă imaginație.

https://www.youtube.com/channel/UCbnY-O1Pse1lekxYWqVJwgg Christina este o mamă pasionată de proiecte DIY, o femeie plină de imaginație și creativitate; o urmăresc cu mult drag pentru că învăț multe lucruri care-mi fac cuibul mai primitor și mai festiv.

https://www.youtube.com/user/gardenanswer Un canal pe care îl urmăresc cu mult interes, despre plante, grădină și decorațiuni de sezon; Laura este o enciclopedie cu multe volume😀 Îmi place stilul ei explicativ, cu informații tehnice dar și de pe „teren”; mâinile ei sunt mereu pline de pământ, iar felul în care stăpânește tot felul de bormașini și lopeți mă uimește mereu🤔.

https://www.youtube.com/channel/UCgUsMN5zOxCIU1L6MFNnh6w Canalul arată povestea unei familii tinere care trăiește o viață idilică într-o căsuță veche, cu o mică fermă; multe informații despre cultivarea plantelor, florilor, idei de rețete simple și gustoare, în mare cum să profiți de tot ce îți oferă propria grădină. De fiecare dată când ajung în „căsuța” lor, simt un mare elan într-ale grădinăritului😀😀.

https://www.youtube.com/user/CheckInTheMirror Rachel este pasionată de viața trăită simplu; îmi plac filmulețele ei despre îngrijire personală, mai ales pentru că se preocupă și de suflet, nu doar de ten😀. Îmi place să văd femei care lucrează în grădină, care gătesc sănătos, care cresc copii și totuși arată ca și cum ar fi domnișoare de 18 ani; asta mă motivează să lucrez, să alerg, să cresc frumos.

Ce mai urmăriți voi? Ce recomandați?

Sursa foto: unsplash

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să dați un like mai jos.

Citește și: 20 de lucruri de făcut în 2020 10 filme bune Câteva cărți bune