Paharul jumătate..

Niciodată în istoria umanității, nu a fost mai greu să fii mamă!

Atâtea așteptări și presiuni din afară, îngrijorări pentru tot felul de probleme, rivalități și concurențe bolnăvicioase. Atât de multe alegeri de bifat de către o biată proaspăt mămică: naștere naturală sau cezariană, alăptare sau lapte praf, haine de firmă, întoarcerea la birou cât mai repede, dacă se poate direct de la maternitate. Pretenții exagerate, zbucium cu activitățile copiilor, peste tot doar stres și îngrijorare. Modele dezagreabile de femei care le fac / le au pe toate, călcând pe celelalte femei din jur. Toxicitate pe Social Media, singurătate, tristețe, depresie.

Și totuși..

Niciodată în istoria umanității, nu a fost mai ușor să fii mamă!

Pampers, haine din belșug, informații de specialitate pentru orice problemă, acces la cursuri și seminarii, oportunități de lucru de acasă aproape în orice domeniu, comunitate care te încurajează și mobilizează. Niciodată nu a fost atât de multă libertate, atâta belșug, atâtea ocazii: să te dezvolți, tu personal sau o mică afacere; mame care lucrează part time, făcând ce le place, în timp ce-și alăptează copiii. Femei care cresc împreună unele cu altele!!!

Acum te întreb.. care variantă din cele două răsună în mintea ta cel mai des? Pe care ți-o repeți în majoritatea timpului? Vezi provocările sau oportunitățile? Lipsurile sau abundența? Pe care îți clădești anii viitori, educația copiilor și bunăstarea familiei tale? Nu mă refer doar material, ci mai ales emoțional și spiritual!!!

Trăim timpuri complicate, pline de neprevăzut!

Alege-ți bine bătăliile și fii pentru familia ta binecuvântare!!

Cuibul Ancuței

Deci..tu cum îți vezi paharul?

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să dați un like mai jos. Vă aștept și pe Instagram la cuibulancutei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s