Astăzi, 4 ani de blog!

„Îți mulțumesc! Îți mulțumesc pentru că faci lumină, faci ordine în mintea unei mame! Îți mulțumesc!” (F.)

„Dragă Ancuța, mie mi-ar plăcea să scrii o carte pentru mămici! Cred că aș reciti-o de muuulte ori! Tot ce scrii pe blog, să scrii și în carte… Cine știe, poate rânduiește Dumnezeu și așa ceva! Spre folosul nostru, al mamelor!” (Victoria)

„Simt orice cuvânt până în adâncul sufletului meu. Ești balsam pentru suflet, Ancuța!!
Dumnezeu să-ți dea har și putere să fii sprijin pentru multe mămici și femei.” (Andreea)

„Te-am descoperit anul trecut și mi-ai schimbat viața prin tot ce ai scris. Îți mulțumesc că împărtășești și altora din darurile tale!” (Anca)

„Bună, sunt M. și zi de zi intru pe blog să văd dacă ai mai scris ceva. Sunt o mămică cu 5 copilași cu vârste între 12 luni și 9 ani, însărcinată cu al șaselea. Tot ce scrii mă ajută enorm, de fapt te-am descoperit într-un moment foarte dificil pentru mine si am găsit aici încurajare, o vorbă bună și un sfat. Esti un om minutat, îti mulțumesc!” (M.)

„Îți mulțumesc atat de mult ca ai pus în cuvinte tabloul inimii mele din viața de mamă! Sunt mamă de patru copii, cu al cincilea numărăm 17 săptămâni de sarcina și da! sunt zile în care mă simt vinovată că nu sunt mai mult…. Deși am doi domni care mă susțin 100%, unul e tatăl copiilor noștri, iar Unul e Tatăl nostru de Sus, mă simt uneori împovarată și îmi doresc mai multă pace in inima și mai multă înțelegere din partea mea față de mine. Asa e! Frământările sunt accesoriul mamelor, dar biruințele sunt cununa lor! Slava Lui pentru că a așezat în codul nostru genetic specializarea: mama! Te prețuiesc pentru ceea ce ești! Fii binecuvântată!” (Emanuela)

„Felicitari pentru ceea ce esti si ceea ce faci!Te urmăresc cu drag și ți-am ascultat cu drag podcastul de dimineață. M-am regăsit mult în ceea ce ai împărtășit. Sper ca într-o zi să apucăm să ne cunoaștem mai bine, mi-ar plăcea ca baiețelul meu să îl cunoască pe al tău (și al meu e pasionat de lectură).Te îmbrățișez și mult spor în continuare! (D.)

„Ești extraordinară, Anca! Chiar dacă nu am copii încă, citesc cu atâta placere articolele tale și mă bucur de fiecare dată să mai descopăr câte un lucru frumos despre tine! Este o inspirație ceea ce faci, mai ales în contextul actual și ma bucur mult pt tine! Domnul sa te ajute în continuare sa scrii și sa împărtășești cât mai multe din experienta acumulată! Organizarea e super importantă în fiecare aspect al vieții noastre și mai ales pe plan spiritual! Te îmbrățișez cu drag!” (Alina)

Vă mulțumesc cu recunoștință pentru toate mesajele de încurajare și cuvintele de apreciere care mi-au fost balsam în această călătorie, care astăzi împlinește 4 ani! Toată prietenia voastră mă motivează să scriu mai bine, mai frumos, mai profund!

Cu toată dragostea,

Ancuța (o mamă care iubește mamele)

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s