Planuri pentru octombrie

1. Să țin pasul cu școala! Știu, am dorințe impresionante😁. Dar viața cu 4 elevi este.. să spunem frumos – agitată! Zilele noastre trec repede, uneori nu foarte productiv, deși avem planificări, rutine, reguli. E greu să-i țin pe toți pe modul proactiv, uneori eu sunt prima care cade.

2. Să citesc 4 cărți. Intrăm cât de cât într-un program și sper să-mi fac mai mult timp pentru lectură, alături de copii, cu un ceai aromat și o pătură moale. Cititul rămâne o bucurie pentru inima mea, mă odihnește, mă motivează, mă împlinește.

3. Să strângem grădina: mai sunt câteva legume care se zbat să reziste, struguri, nuci și migdale. Încerc să pregătesc pentru anul viitor o mai bună organizare a culturilor, ca să nu muncesc prea mult sau inutil. Vrem să mai plantăm niște copăcei, să eliberăm terenul, să punem la dos uneltele..treabă multă, dar facem căt putem.

4. Să organizez! Septembrie a fost o lună în care am muncit foarte mult, dar mă simt împlinită și încurajată să continuu. Încerc să dezvolt mai multe produse și servicii, să ajut cât mai profund femeile care îmi cer ajutorul. Încerc sesiuni virtuale, la telefon, în persoană ; sunt într-o forfotă continuă să găsesc soluții productive, eficiente, funcționale. Chiar și când mă odihnesc, tot la organizare mă gândesc😁.

5. Să pregătesc o ieșire în familie. Până la Crăciun vom fi foarte ocupați și simțim nevoia de o mică pauză. Profităm de vacanță copiilor să ne odihnim mental măcar 2 zile prin apropiere.

6. Să mă odihnesc mai bine. Am adunat o oboseală cruntă și cred că trebuie să-mi fac un alt program de somn. Lucrez, vorbesc și gândesc în ritm alert, dar pe termen lung nu este foarte productiv. Dacă știe cineva o soluție prin care să devin mai „înceată”, vă rog să-mi spuneți😅.

Atât! Lista pe octombrie e scurtă. Ne adaptăm din mers la ce mai apare, pace și sănătate să fie!

Lună frumoasă vă doresc!

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să dați un like mai jos. Vă aștept și pe Instagram la cuibulancutei!

Publicitate

2 comentarii

  1. Dragă Ancuța, te felicit din inima pentru tot ceea ce faci și împărtășești cu noi! Referitor la ritm, va încetini pe măsură ce trec anii! Zile cu senin în suflet iti doresc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s