Va fi bine!

Te salut, draga mea prietenă!

Nu am scris de mult pe blog, fiind prinsă cu viața agitată a copiilor. Dar parcă astăzi mi s-a făcut dor să mai stăm de vorbă (o fi de vină ploaia de afară?😊)

Luna noiembrie a trecut cu multe provocări pentru familia noastră: copiilor li s-a schimbat programul la școală din cauza renovărilor și odată cu el, rutina noastră s-a evaporat. Dimineața la 8 plecau 4 elevi, 3 terminau la 11, cel mic la 16.30. Știam că am un calup de 3 ore pentru postări, scris, vorbit cu cliente, făcut treburi prin casă. Acum ducem la ora 8.00 3 copii în 3 locuri diferite. La 11 vin 2 acasă, pleacă încă unul care termină la 14/15, exact când începe orele fratele mai mare. Printre, mai inserăm și antrenamentele, la care ajung de cele msi multe ori gâfâind. Stau cu ochii pe ceas, am multe alarme puse ca să nu întârzie nicinul. Provocarea cea mare e făcutul temelor printre multele plecări / veniri.

Sezonul răcelilor e în toi, momentan 2 sunt „atinși”, mă aștept să mai cadă vreunul.

Postarea aceasta nu este una pesimistă, nu mă plâng. Așa e viața, cu etape; unele mai vesele, altele mai agitate. Important e să fim sănătoși mental, înțelepți, calmi (atât cât se poate).

Nu știu cu ce provocări jonglezi tu momentan. Vreau doar să te încurajez, confirmându-ți că toate trec! Și oboseala, și stresul, și boala, și greul.

Crăciunul e aproape, așa că ne pregătim cât putem de bine pentru zile de tihnă, cu colinde și portocale, stat împreună, brad și multă voioșie. Nu-i așa că aștepți și tu cu nerăbdare 24 decembrie?

Te îmbrățișez și îți doresc zile liniștite, ceai aromat și multă pace!

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să dați un like sau un share. Vă aștept și pe Instagram la cuibulancutei!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s