Planuri pentru decembrie

Nu-mi vine să cred că tocmai am întrat în ultima lună din anul 2022! Parcă mai ieri făceam rezoluții pentru noul an.. și acum e gata???

Finalul de an mă găsește cam obosită, dar tot găsesc în mine motivație să schițez câteva intenții pentru decembrie:

🏒 Mers constant la antrenamentele de hockey. Copiilor le place foarte mult și pentru bucuria lor stau în frig câte o oră pe zi🫡 #momlife

🎸Repetat colinde. Marea bucurie a lui 2022 este înflăcărarea celor mari de a cânta la instrumente: David „se muncește” la pian, Cristiana autodidactă la chitară, iar Ștefan ne roagă insistent să-i luăm un acordeon ( rezolvă Moșul 😉). Mă bucur sa-i găsesc repetând împreună, deși momentan mai mult se încurcă reciproc.

🎄Decorat casa, bucuria mea deplină😊. Abia aștept mirosul de brad, conurile și luminițele care vor face din cuibul nostru loc cald, liniștitor, festiv.

📸Făcut poze de familie, o tradiție pentru familia noastră. Nu sunt fana pozelor de la școală sau grădiniță, prefer să investesc într-o ședință de familie, care ne rămân amintiri dragi și pe care le putem dărui bunicilor, nunților sau prietenilor.

🌲Făcut coronițe de vânzare. Adun de prin vară materiale și nu mai am răbdare să mă apuc de treabă. Pentru că lucrez cu brad natural, nu pot să le fac mai repede, ca să nu se usuce până în Ajun. După moș Nicolae însă, gata! Copiii mă ajută, aducându-mi crenguțe de tuia, conuri și frunze „în caz că am nevoie”😀.

📅 Făcut planurile pentru 2023; schițat rezoluții, planificat ce se poate, făcut un vision board. Personal, mă ajută foarte mult astfel de instrumente sa-mi păstrez motivația, concentrarea și atenția pe ce contează pentru mine.

🥰 Bucurat din plin de această perioadă: de alergatul după cadouri, de serile de film, gătitul împreună, de mirosul de clementine și brad, de colinde de dimineață până seara, de prima zăpadă (când o fi oare la Galați!🤔), de făcut ordine și decorat, etc.

În rest, ne ținem de școală, de repetiții, treburile zilnice și certurile nesfârșite între copii. Să fim sănătoși, să ne putem bucura de toate!

Vă doresc un decembrie minunat, liniștit, cu bucurii!

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să dați un like sau un share. Vă aștept și pe Instagram la cuibulancutei!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s