Picătura de apă

„Căutarea ta este o provocare spre creștere..este ca o picătură de apă, peste rădăcinile mele.”

Am primit mesajul acesta după ce am postat un articol. Mi-a tot răsunat în minte de fiecare dată când am încercat să mai scriu ceva pe Facebook, Instagram sau aici, pe blog.

Lucrez grădină cu mare drag. Cunosc bine valoarea apei pentru plante, revigorarea pe care o aduce, beneficiile, dependență naturii în general de această resursă binecuvântată. Să-mi fie comparat scrisul cu picăturile de apă m-a emoționat, m-a smerit, m-a responsabilizat!

N-aș vrea să vă gândiți la mine ca la o femeie perfectă. Sunt, de departe, o imperfectă! Am multe defecte, îngrijorări, temeri și lupte. Ceea ce se vede afară e doar o frântură din ce e înăuntru. Lecțiile pe care uneori le împărtășesc cu voi sunt învățate pe genunchi, cu lacrimi, cu transpirație, chiar dacă eu le povestesc mai cu umor.

Nu vă judecați propria persoană, limitele și reușitele în funcție de aparențele vreunui om, oricare ar fi el. Luați învățăminte de oriunde puteți, citiți tot ce rezonează cu credința voastră și selectați informațiile cu care vă hrăniți mintea și sufletul. Filtrați înțelept tot ce auziți, citiți sau vedeți. Este atâta informație în jurul nostru care ne otrăvește, ne obosește, omoară umanitatea din noi.

Suntem cu toții însetați, așteptăm „mai bine”, „mai frumos”, „mai mult”. Vă îndemn să fiți apă proaspătă pentru familia, casa și comunitatea voastră, printr-un potop de fapte bune, vorbe încurajatoare și trăiri autentice!

Cu drag,

Ancuța (o femeie care vrea să fie binecuvântare)

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să dați un like sau un share. Vă aștept și pe Instagram la cuibulancutei!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s