Ce spun cititorii

„Deși te știu de mulți ani, o perioadă lungă de timp nu am știut cine e mama puilor din cuib. Îți citeam postările, ți le aprecam, dar nu știam cine e în spatele celor scrise acolo. Însă, a venit o vreme în care ți-ai făcut publică identitatea. Am rămas surprinsă să aflu cine scrie așa frumos. Surprinsă pentru că la cum te cunosc eu, nu aș fi zis că tu scrii, și asta pentru că ești omul tăcut și liniștit, care nu vrea să atragă atenția asupra ei, chiar dacă scrisul e un mod plăcut de a atrage atenția, ca să zic așa. Mă hrănesc cu ceea ce scrii de mai mulți ani. Nu sunt mamă și nici nu cred că voi fi în următorul timp (Domnul știe cât). Însă citind blogul tău îmi zic mereu:”mi-aș dori să fiu o mamă ca Ancuța, mi-aș dori să fiu și eu așa organizată ca Ancuța, mi-aș dori și eu să aduc copii pe lume cu orice risc, ca Ancuța…” Și uite așa, lista mea de „to be like Ancuța”, crește cu fiecare postare pe care ți-o citesc. Desigur, suntem oameni unicați, fiecare trebuie să aibă drumul său și nu-mi plac oamenii care îi copiază pe alții, fără să-și găsească stopul lor de originalitate. Însă mai presus de acestea, dacă îmi doresc să fiu ca tine, este pentru că ești o femeie care inspiră. Nimeni nu va fi ca tine, de asta sunt sigură. Și asta mă bucură. Pentru că munca ta nu poate fi pusă în balanță cu munca altor femei, deși mai am și alte femei, mame și soții pe care le admir, atât în online cât și în viața de zi cu zi. Dincolo de faptul că apreciez scrierile tale, vreau să știi că te apreciez pe tine ca persoană și te admir pentru toată munca ta. Pentru că fără o viață disciplinară nu au cum să iasă niște scrieri atât de plăcute și motivaționale. Aș scrie msi mult, dar mă opresc aici. Vreau să îți urez succes în munca ta și inspirație în a ne împărtăși trăiri frumoase din cuib. Domnul să vă ajute să treceți cu bine prin toate! 🤗❤️ vă îmbrățișez (A.)

„Îmi place modul în care scrii, că ești sinceră și că spui lucrurilor pe nume. Te apreciez pentru ceea ce ești și pentru că te educi. De câteva ori, te-am invidiat văzând câte realizezi, dar în același timp știu că toate astea vin după alte sacrificii pe care cei din jur nu le văd sau realizează. De multe ori îți recunosc frustrarea față de oameni, dar capul sus ( Rom 8:31). Suntem o lume imperfectă, care luăm decizii bazate pe emoții sau alte motive personale care stau pitite în sufletele noastre. Avem ce învață unii de la alții fie ca vrem să recunoaștem sau nu sau fie că suntem atât de diferiți. Fă în continuare ceea ce faci și când cei din jur rănesc… dă-le mai departe, că Tatăl le ia.” (S.)

„Wow! Esti super tare! Imi pare tare bine ca ti-am auzit vocea!
Am invatat foarte multe lucruri frumoase de la tine. Esti o femeie faina din toate punctele de vedere. 🙂
Domnul sa-ti dea putere si intelepciune in tot ce faci!” (Ligia)

„O mămica extraordinară, ale cărei articole m-au îmbogățit, inspirat, încurajat și m-au binedispus! E o plăcere să o citesc și m-am simțit de multe ori așa de bine înțeleasă!” (Georgiana)

„Ti-am mai spus si iti repet:Esti minunata!Cu atata drag te-am ascultat si mi-a parut rau ca a durat asa de putin,nu-i bai…dau pe repeat:).Stii ce :ascultandu-te ,mi te-am “imaginat” lucrand la radio,ai o voce deosebita si vorbesti atat de frumos,sunt sigura ca daca ai avea o emisiune, succesul ar fi de partea ta…Te pup!” (Carmen)

„Iti multumesc! Iti multumesc pt ca faci lumina, faci ordine in mintea unei mame! Iti multumesc!” (F.)

„Draga Ancuta, mie mi-ar placea sa scrii o carte pt mamici! Cred ca as reciti o de muuulte ori! Tot ce scrii pe blog, sa scrii si in carte… Cine stie, poate randuieste Dumnezeu si asa ceva! Spre folosul nostru, al mamelor:)” (Victoria)

„Simt orice cuvânt pana in adâncul sufletului meu. Esti balsam pentru suflet ,Ancuța!!🙏🙏🙏🙏
Dumnezeu sa ti dea har si putere sa fii sprijin pentru multe mămici si femei.” (Andreea)

„Te-am descoperit anul trecut și mi-ai schimbat viata prin tot ce ai scris.Chiar și pe a copiilor mei, verișorilor și finutilor deoarece toti o adora pe Li Ziqi.Cat sunt de mici toți au devenit pasionați de gatit. Cuibulancutei, dulcecasa, o parte din ce ai recomandat la “10 favorite pe youtube” le citesc sau le ascult zilnic cu mare placere pentru că pot învăța atât de multe de la voi.Iti mulțumesc că împărtășești și altora din darurile tale!” (Anca)

„Buna, sunt M. si zi de zi intru pe blog sa vad dacă ai mai scris ceva. Sunt o mamica cu 5 copilasi cu vârste intre 12 luni si 9 ani, insarcinata cu al saselea. Tot ce scrii ma ajuta enorm, de fapt te-am descoperit intr-un moment foarte dificil pt mine si am gasit aici incurajare, o vorba buna si un sfat. Esti un om minutat, iti multumesc!” (M.)

„Îți mulțumesc atat de mult ca ai pus in cuvinte tabloul inimii mele din viața de mama🤗 Sunt mamă de patru copii, cu al cincilea numărăm 17 săptămâni de sarcina și da! sunt zile in care ma simt vinovată că nu sunt mai mult…. Deși am doi domni care ma susțin 100%, unul e tatăl copiilor nostri, iar Unul e Tatăl nostru de Sus, ma simt uneori impovarata🤷‍♀️și îmi doresc mai multă pace in inima și mai multă înțelegere din partea mea față de mine. Asa e! Frământările sunt accesoriul mamelor, dar biruințele sunt cununa lor! Slava Lui pentru ca a asezat in codul nostru genetic specializarea :mama! Te pretuiesc pentru ceea ce ești! Fii binecuvântata!” (Emanuela)

„Felicitari pentru ceea ce esti si ceea ce faci!Te urmarec cu drag si ti-am ascultat cu drag podcastul de dimineata. M-am regasit mult in ceea ce ai impartasit(ex cu calcatul rufelor,mai ales al uniformelor pentru scoala pe toata saptamana si la pregatitul meniului saptamanal). Sper ca intr-o zi sa apucam sa ne cunoastem mai bine, mi-ar placea ca baietelul meu sa il cunoasca pe al tau( si al meu e pasionat de lectura).Te imbratisez si mult spor in continuare!😘🤗 (D.)

„Ești extraordinara, Anca! Chiar dacă nu am copii încă citesc cu atâta placere articolele tale si ma bucur de fiecare data sa mai descopăr câte un lucru frumos despre tine! Este o inspirație ceea ce faci, mai ales în contextul actual și ma bucur mult pt tine! Domnul sa te ajute în continuare sa scrii și sa împărtășești cât mai multe din experienta acumulată! Organizarea e super importanta în fiecare aspect al vieții noastre și mai ales pe plan spiritual! Te îmbrățișez cu drag!” (Alina)