8 pași pentru o ședință foto reușită

Una dintre cele mai împlinitoare realizări ale familiei nostre, în ultimii 5 ani, este ședința foto anuală, un efort de energie și imaginație răsplătit cu amintiri pentru toată viața.

Pentru un rezultat armonios, trebuie să treci prin următoarele etape☺:

1. Convinge-ți soțul să participe, punând accent pe amintirile care vă rămân. De obicei, soții sunt mai greu de motivat, sub scuza lipsei de timp sau a faptului că nu pot zâmbi la comandă😁. Abia când vor vedea rezultatele, vor înțelege deplin valoarea acestor momente. Sunt frumoase ședințele foto cu copiii, dar când participă familia întreagă, rezultatul este deosebit!

2. Alegeți un fotograf potrivit stilului vostru! La un simplu search pe google, afli numele câtorva fotografi în orice oraș te-ai afla. Majoritatea au portofolii pe site-urile personale sau pe rețelele de socializare și este ușor să găsești unul pe placul familiei voastre.

3. Stabiliți dacă vreți să fiți fotografiați în studio, acasă sau în aer liber. Dacă aveți copii mai mari, care pot fi aranjați în diferite cadre, alegeți un parc, o grădină sau treptele unui muzeu. Dacă copiii sunt mici, sunt mai ușor de „prins” într-un spațiu limitat😅.

4. Stabiliți o oră în funcție de programul copiilor, astfel încât oboseala lor să nu fie o piedică în buna desfășurare a ședinței.

5. Alegeți ținute potrivite cu decorul și tematica! Un pas foarte important este armonizarea ținutelor cu decorul, astfel încât să se completeze reciproc. Aici se arată măiestria mamei de a potrivi toți membrii familiei în aceeași „poveste”. Caută pe pinterest combinații de culori, ținând cont de decor; de exemplu:

Încearcă să găsești un element comun pentru toată familia, subtil, care să arate că sunteți un întreg (un copil în tricou cu Superman și altul cu cămașă elegantă arată din povești diferite)

Cămăși albe, simple, fără multe imprimeuri sunt o variantă sigură, curată și foarte festivă, indiferent de ocazie.

(Așa arată pregătirile când ai 4 băieți😊)

6. Nu pleca de acasă cu așteptări prea mari. Nu-ți face planuri de poziții și așezări, pentru că de multe ori nu se potrivesc cu realitatea. Faptul că sunteți împreună și un profesionist va imortaliza câteva cadre este deja o mare reușită!☺☺

7. Ascultă sugestiile fotografului! Ochiul lui de expert știe mai bine cum să vă așeze, cum să vă potrivească astfel încât rezultatul să vă bucure deplin!

8. Bucurați-vă de moment! Fiți veseli și jucăuși, prezenți și relaxați; fotografia reușită exprimă emoție și căldură, nu rigiditate.

La final, bucurați-vă de rezultat😄:

Printați cât mai multe, puneți-le în rame și dăruiți-le bunicilor, nașilor, nănuților. Acesta va fi un cadou memorabil și foarte apreciat. Zic și eu, din experiență!😄

P.S. Mulțumim încă o dată Ionatan Țuțu și CreativArt pentru răbdarea, imaginație și dedicarea cu care ne primiți de fiecare dată. Frumusețea acestor fotografii este copleșitoare!

Sursa foto: pinterest, arhiva personala

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să dați un like mai jos.

Citeste si: Cum mă pregătesc de musafiri Self care – grija fata de mine Draga sotule..

4 comentarii

Lasă un comentariu