Planuri pentru noiembrie

1.📖📚 Citesc Biblia și două cărți. Greu de atins ținta de 30 de titluri propusă la începutul anului😅 Trag să recuperez cât pot de mult.

2. 🥗🍄Ne pregătim de post. Fac un meniu săptămânal, completez stocurile, ca să nu fiu luată prin surprindere. Nu reușim să postim 6 săptămâni, dar încercăm cât mai mult.

3. 🎅🎁Încep să pregătesc cadourile de Craciun, măcar să mă gândesc ce-aș mai putea lua. Dau comandă de cărți pentru copii sau cadouri handmade.

4. 👗👠Completez garderoba de sărbători; mai am mici accesorii de căutat, în rest suntem bine toți la capitolul haine.

5. 💪🛁Mențin curățenia în casă, pentru ca în decembrie să nu muncesc mai mult. Încerc să țin coșul de rufe sub control și dressingul în stare de funcționare.

6. 📃✒Verific lista de planuri pe 2019 și văd la ce capitole mai am de bifat. Încep să schițez pentru anul 2020 câteva dorințe și rezoluții.

7. 🎄🎞Programez ședința foto de familie din timp. Nu las pe ultima săptămână pentru că toți fotografii vor fi aglomerați și nici nu voi avea timp să printez, pentru a împărți bunicilor și prietenilor.

În rest, facem teme, ne ținem de activități și ne bucurăm de soare cât mai putem! O lună binecuvântată vă doresc tuturor!

Sursa foto: houseofbeauty